By - ATI Abseiltechnieken - Rope access services

Nadat wij in februari van dit jaar de wijzerplaten van de Martinitoren hebben gedemonteerd en verwijderd. Heeft A.T.I. Abseiltechnieken vorige week in opdracht van Jurriens Noord de wijzerplaten op de Martinitoren te Groningen terug geplaatst. Middels onze industriële abseiltechnieken, ook wel rope access genoemd, konden wij ons veilig langs de gevel positioneren en zodoende de verschillende items van de klok naar boven toe begeleiden. Door het toepassen van onze abseiltechnieken werd de overlast in de binnenstad tot een minimum beperkt en kon de uitvoering alsnog op een veilig en efficiënte manier uitgevoerd worden. Wanneer alle onderdelen eenmaal op de juiste locaties waren gebracht hebben onze rope access monteurs geassisteerd alle verschillende onderdelen op hoogte te monteren. Een prachtige klus met een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen waarin wederom de vele voordelen van rope access is aangetoond.

Met dank aan Jan Hendrik van der Veen en Marcel Hulshof voor de mooie foto’s.