By - ATI Abseiltechnieken - Rope access services

Voor een opdrachtgever in de procesindustrie hebben wij door middel van onze abseiltechnieken onderhoudswerkzaamheden in een besloten ruimte uitgevoerd. Wij hebben is de silo eerst gereinigd en voorzien van nieuwe hoekplaten. Industriële abseiltechnieken ook wel rope access genoemd zijn zeer geschikt voor onderhoudswerkzaamheden in een industriële omgeving. Er zijn vaak veel moeilijk bereikbare locaties zowel in hoogte als in besloten ruimtes maar tevens bevinden zich in een industriële omgeving ook ruim voldoende mogelijkheden voor ankerpunten voor onze touwen. Zo is bijvoorbeeld vaak een staalconstructie in een fabriek een uitstekend als ankerpunt te fungeren. De bescherming van touwen is daarbij ook een essentieel aspect van een veilige installatie.