By - ATI Abseiltechnieken - Rope access services

In opdracht van Schildersbedrijf Heythuysen heeft A.T.I. Abseiltechnieken schilderwerk verricht aan de Minderbroederskerk te Maastricht. De kerk bevind zich in het Regionaal Historisch Centrum Limburg, het plaatsen van kranen of steigerwerk zorgt voor een grote sta-in-de-weg voor verkeer en publiek. Het toepassen van onze abseiltechnieken, ook wel rope access genoemd was hierdoor een uitstekende oplossing. Wij konden ons eenvoudig op locatie positioneren en zodoende al het schilderwerk op de moeilijk bereikbare gedeeltes uitvoeren. Onder andere hebben wij alle boeiboorden en kozijnen geschilderd. Een mooie klus als voorbeeld van alle voordelen van onze rope access technieken. Wij kunnen ons veilig en efficient op moeilijk bereikbare locaties positioneren zonder overlast aan omgeving te veroorzaken.