By - ATI Abseiltechnieken - Rope access services

In opdracht van Zaanderwijk heeft A.T.I. Abseiltechnieken dakpannen van een wooncomplex opnieuw vastgezet. Tijdens harde windstoten gebeurde het regelmatig dat de dakpannen van het wooncomplex naar beneden vielen. Hiervoor wilde men een permanente oplossing door alle dakpannen op de 14 daken vast te zetten. Echter wilde men hiervoor wel een efficiënte maar ook veilige werkwijze voor inzetten. Doordat het wooncomplex deels aan het water is gelegen was het inzetten van een kraan of steigers niet het meest ideale. Ook voor de bewoners zou dit een hoop overlast kunnen zorgen. Door het inzetten van onze abseiltechnieken is dit tot een minimum beperkt. Onze rope access monteurs konden middels onze valbeveiliging eenvoudig op het dak positioneren en zodoende alle dakpannen op de 14 daken opnieuw vastzetten. Een mooi voorbeeld van de voordelen van onze abseiltechnieken.