By - ATI Abseiltechnieken - Rope access services

In opdracht van Rijkswaterstaat heeft A.T.I. Abseiltechnieken onderhoudswerk verricht aan de gevel van vuurtoren Brandaris op Terschelling. Door middel van onze abseiltechnieken, ook wel rope access genoemd, konden wij ons eenvoudig vanaf de bovenkant van de vuurtoren abseilen en bij de gewenste locaties positioneren om zodoende de onderhoudswerkzaamheden te kunnen uitvoeren.
Onze industriële abseiltechnieken zijn uitstekend geschikt voor onderhoudswerkzaamheden op moeilijk bereikbare locaties met een relatieve korte duur. In het centrum van een stedelijke locatie kan een grote kraan of steiger veel overlast veroorzaken. Met onze abseiltechnieken kunnen we niet alleen veilig en efficient de werkzaamheden uitvoeren, ook zorgen we ervoor dat de overlast voor omgeving tot een minimum beperkt blijft.