By - ATI Abseiltechnieken

In samenwerking met schildersbedrijf Marinus Kampen heeft A.T.I. Abseiltechnieken schoonmaak- en schilderwerk verricht aan een appartementencomplex in Drachten. Het complex is voor de helft gelegen aan een vijver waardoor het moeilijk bereikbaar is voor kraan of verreiker. A.T.I heeft eerst het gebouw schoongemaakt, waaronder ramenwassen. Vervolgens zijn de kozijnen geschilderd aan de waterkant.

Voordelen opdrachtgever:
Alle kozijnen zijn vakkundig geschilderd zonder extra hinder of kosten van een kraan of verreiker.

Extra voordelen rope access / abseiltechnieken
Werken boven water
Bij het werken op hoogte of in besloten ruimte zijn onze rope access abseiltechnieken een uitstekend alternatief voor conventionele hoogwerk methodes. Echter bij het werk boven water komen de voordelen van rope access nog beter naar voren. Doorgaans is bij het werken boven water de locatie alleen vanaf de bovenzijde te bereiken, precies waarvoor rope access voor ontworpen is. Rope access wordt daardoor ook in veelvoud toegepast op vele offshore platformen en windmolens op zee.