By - ATI Abseiltechnieken

In samenwerking met Turnkey Project van Mario Jansen BV heeft A.T.I Abseiltechnieken onderhoudswerkzaamheden aan de koepel van het Hageveld College te Heemstede verricht. Het sfeervol monumentaal gebouw dat wordt omringd door veel groen was voor A.T.I een prachtige uitdaging. A.T.I Abseiltechnieken heeft de gehele koepel gereinigd en vervolgens geschilderd. Door de ouderdom en staat van onderhoud van het gebouw was het een riskante onderneming om het gebouw geheel in steigers te zetten. Rope Access zorgde voor de oplossing: vakkundig, snel en efficiënt onderhoudswerkzaamheden verrichten is onze specialiteit. Doordat wij snel op de koepel alle onderhoudswerkzaamheden aan het gebouw konden doen zorgden wij voor een enorme kostenbesparing en ziet dit mooi monumentale pand er weer prachtig uit zoals het hoort.