By - abseilen

In samenwerking met Vlietstra Schoonmaakbedrijf heeft A.T.I. Abseiltechnieken de eindschoonmaak van de nieuwe FrieslandCampina fabriek te Leeuwarden uitgevoerd. Voordat de fabriek in productie gaat moest deze geheel gereinigd worden. Hierbij waren ook veel locaties welke voor steigers of hoogwerkers niet of moeilijk te bereiken waren. Onze rope access technieken waren hierdoor een uitstekende aanvulling voor het reguliere schoonmaakwerk van Vlietstra Schoonmaakbedrijf.

Voordelen rope access
Onze rope access technieken zorgt ervoor dat wij ons op alle locaties kunnen positioneren en onderhoudswerk uitvoeren. Rope access is niet alleen een enorm veilige manier van werken, er zijn nog enkele andere voordelen van onze werkwijze. Vergeleken andere hoogwerk methodes Zo kan doorgaans het werkproces continueren wanneer wij de werkzaamheden uitvoeren, wat geen stilstand van productie betekend.